zaterdag 4 mei 2013

Om te proberen....

De zomer komt eraan en dat betekent stralend weer, terrasjes doen, reizen – kortom genieten van het leven en een mooie gladde huid laten zien! Alleen, hoe zorg je ervoor dat jouw huid langdurig streelzacht en glad blijft? Iedereen droomt van een ontharingsmethode waarmee je makkelijk en snel aan de slag kunt, dat je een langdurig glad resultaat geeft en dat je in alle gemak thuis kunt gebruiken zonder te knoeien. En dat kan nu ook! Heb je al eens aan ontharen met warme was gedacht?

Maak kennis met de nieuwe elektrische Roll-on EasyWax™ van Veet® – de eerste roll-on applicator om warme was aan te brengen, voor professionele resultaten bij je thuis. Met deze applicator breng je de was makkelijk aan, blijft het op een constante temperatuur en krijg je een langdurig glad resultaatgedurende 2 tot 3 weken.
Om thuis professioneel te ontharen

De was van Veet EasyWax heeft dezelfde samenstelling als deze die gebruikt wordt in de schoonheidsinstituten en werkt al vanaf de eerste keer doeltreffend op haartjes vanaf 2mm. De formule met natuurlijke bijenwas is geschikt voor elk huidtype, ook voor de gevoelige huid. Je huid blijft tot 4 weken lang zacht.
De wasverwarmer warmt de was op en houdt deze op de juiste temperatuur voor het ontharen.
Met de roller kun je de was perfect gelijkmatig aanbrengen over de volledige oppervlakte.
Het resultaat: perfect gladde en zachte benen, tot 4 weken lang.

en dit mag ik dus proberen.... nieuwsgierig?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten