woensdag 24 september 2014

23 september 2014

Een jaar na de diagnose.....
Waar sta ik nu?
Na een paar heftige dagen: vrijdag (precies een jaar geleden ging dit ook zo) wat gevoeld in mn andere borst en op 23 sept een mammo (precies een jaar na de diagnose). Gelukkig bleek het om een cyste te gaan die tijdens de mammo geknapt is. Pfieuw! 23 sept 2013 kreeg ik de diagnose borstkanker en na een heftig jaar met 2 operaties, 2 series hele zware chemos, bestralingen, hormoonpillen en nog een jaar een herceptinkuur (die in maart 2015 afgelopen is) ben ik nu weer aan het opkrabbelen. Ben al wat gaan werken, begonnen met een revalidatieprogramma (heerlijk!) en steeds een beetje minder moe, met steeds een beetje meer energie en steeds wat meer mijn oude leven terug. Kortom, op de goede weg!

7 opmerkingen:

 1. Ik vind je een kanjer hoe je je door het afgelopen zware jaar hebt geslagen. Steeds zo positief gebleven en actief ondanks de vermoeidheid en de verschrikkelijke misselijkheid. En dan nu zo'n angstig weekeind gehad...dat had je best bespaard mogen worden...Maar wat een opluchting dat je snel terecht kon en vooral dat het onschuldig was!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat goed om te horen dat het allemaal de goede kant op gaat!!! En wat een heftig jaar... Je hebt nu wel meer dan genoeg meegemaakt...Heel veel beterschap!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wauw wat goed om te lezen,wat heb jij een heftig jaar gehad,zet hem op en ga zo door.

  gr yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vroeg me ineens af hoe het met je ging, en zie een hele verse update op je blog :) Fijn om te horen dat het steeds een beetje beter met je gaat. Ik hoop dat het herstel zo door mag gaan en wens je nog heel veel sterkte met de weg die je daarvoor nog te gaan hebt! Liefs Marieke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb echt bewondering voor hoe jij met je positiviteit het afgelopen jaar hebt doorstaan! Je bent echt een bikkel! Ik hoop dat je volledig hersteld zodat het toch zal komen van een knutseldag!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel veel bewondering Sandra en wat een schrik was dat vorig weekend, maar gelukkig alles goed !! 't komt helemaal goed met je, ook al zul je een beetje geduld moeten hebben,
  groetjes,
  Wiebine

  BeantwoordenVerwijderen