vrijdag 1 augustus 2014

Workshopje giftcardholder voor het creatijd forum, de vrijdags verrassingWerkbeschrijving giftcardholder
Snij een reep cardstock van 4 ¼ bij 11 INCH, rillen op 2, 7 ¼ en 7 3/8  INCH, dit wordt de buitenkantSnij van een andere kleur cardstock een reep van 6 ½ bij 3 ¾ INCH rillen op 1 ¾ en 6 INCH, dit wordt de insertLeg de buitenkant met de dubbele vouw aan de bovenkant voor je op tafel. Snij een lange reep designpapier (breedte kun je zelf bepalen) en plak deze om de onderste kant heen. Zo is de flap dicht en kan er niets uitvallen.
\Punch met je envelope punch board of met een andere punch (ik gebruik ook wel eens de mosaic punch ervoor maar elke punch die “sleufjes” maakt kun je gebruiken) op 1 en 3 ¼ INCH. Hiermee sluit je de kaart straks.


Vouw het brede deel van de insert naar voren om, hier komt straks je kadokaart in. Schuif de insert in de flap, helemaal tot onderaan en netjes in het midden van je kaart.
Doe een beetje lijm of tape op het smalle stukje aan de bovenkant van de  insert en druk je kaart dicht. Even wachten tot het droog is en als je de kaart nu open doet komt de insert een klein stukje uit de flap.
Versier de kaart verder naar eigen smaak.

2 opmerkingen:

  1. Heel leuk, Sandra! Bedankt.
    groeten, Mazina

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke workshop. Ik ga er snel een maken.

    liefs Heidie

    BeantwoordenVerwijderen